Tabăra cu sejur de zi „Licurici”, Liceului Teoretic „George Meniuc”

Bucuria copiilor, indiferent de vârstă, este aceea de a se distra și a descoperi lucruri noi. Tabăra cu sejur de zi „Licurici”, din incinta Liceului Teoretic „George Meniuc” reprezintă ocazia ideală pentru ca cel mai  mic să devină mai responsabil și să socializeze alături de alți copii de vârsta lui.

În acest scop, săptămâna curentă, a organizat un concert festiv și concursul ,,Cei mai originali ochelari”, unde fiecare copil și-a demonstrat creativitatea și originalitatea.

Și pentru că siguranța e pe primul loc, Detașamentul de Pompieri și Salvatori, sectorul Râșcani au informat copii cum trebuie să acționeze în caz de incendiu. Micuții au fost încântați să  vadă echipamentul pompierilor, instrumentele de intervenție, să testeze casca de pompier. Cu mare entuziasm sunt așteptate ocupațiile de modelare tehnică. Săptămâna aceasta copiii au confecționat și lansat ,, avionul vesel”. În cadrul Programului estival  „Provocarea verii 2022”, la biblioteca  „Hristo Botev „, copiii s-au întâlnit cu poetul Titus Știrbu, de la care au aflat cum „se nasc poeziile „. În final fiecare participant a primit o carte cu autograful autorului.

Se va încheia odihna copiilor din tabăra cu sejur de zi ,,Licurici” cu un program distractiv, organizat de către actorii Teatrului „Guguță”.