Tabăra cu sejur de zi ,,Prichindei”

Taberele de vară pentru anul 2022 sunt o oportunitate pentru fiecare copil de a-și dezvolta anumite abilități, dar și pentru a se distra, socializa și pentru a lega noi prietenii. În cadrul taberelor de zi organizate de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău, copiii vor beneficia de o vacanță de vară în care vor vizita locuri pentru relaxare și pentru a realiza activități specifice vârstei.

Astfel la data de 06.06.2022 a început activitatea taberei cu sejur de zi ,,Prichindei” în incinta Gimnaziului  cu profil teatral ”Ion Luca Caragiale”.

Tabăra cu sejur de zi ,,Prichindei” se adreseze oricărui copil care participă, indiferent de vârstă sau de experiența lui în mediul outdoor. Chiar daca el este debutant în cunoașterea tainelor mediului, îi este oferită șansa să învețe tot ce este necesare pentru a înțelege mediul naturi și a se bucura de o experiența împlinită în natură.

Personalul care supraveghează copiii veniți în Tabăra cu sejur de zi ,,Prichindei” este special instruit în tehnici de prim ajutor. Totodată, are experiența necesară pentru a putea lucra cu toți participanții, știind să își adapteze metoda și stilul în funcție de vârsta și experiența copilului.

Taberele cu sejur de zi oferă tuturor participanților șansa de a petrece timp de calitate în mijlocul naturii, ocazie cu care vor învăța o mulțime de lucruri noi, fiind în compania copiilor apropiați ca vârstă.

Reamintim că la sfârșitul luni mai, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău au lansat Catalogului E-Xtrașcolar cu activitățile gratuite oferite copiilor și tinerilor din Chișinău pentru perioada verii. Catalogul poate fi accesat gratuit, fără logare și parolă, de pe site-ul www.educatieonline.md sau direct la link-ul www.extrascolar.md. Părinții, elevii și tinerii pot găsi activitățile preferate prin intermediul motorului de căutare interactiv, în baza cuvintelor cheie, vârstei, adresei sau tipului de activitate solicitate.