Tabăra cu sejur de zi „Romanița” oferă o vară plină de aventură și distracție!

Tabăra cu sejur de zi „Romanița”, amplasată în incinta Gimnaziului „Adrian Păunescu”, a dat startul sezonului estival 2023 pe 5 iunie. În primele săptămâni de activitate, copiii s-au bucurat de o gamă diversă de activități menite să le ofere odihnă activă și să dezvolte latura lor fizică, valorică și creativă.

Obiectivele principale ale taberei au fost încurajarea unui stil de viață sănătos și promovarea dezvoltării fizice multilaterale a copiilor. Activitățile planificate și realizate în prima săptămână au contribuit la atingerea acestor scopuri, oferind copiilor momente pline de distracție și învățare.

Printre activitățile preferate ale copiilor s-au numărat „Starturile vesele”, unde micuții și-au demonstrat abilitățile sportive și spiritul de echipă. De asemenea, copiii au avut ocazia de a confecționa simbolul taberei, „Romanița”, într-o activitate creativă și distractivă.

Un moment special a fost reprezentat de Concursul desenelor pe asfalt, intitulat „Copilărie de vis!”, unde talentul și imaginația copiilor au prins viață pe asfaltul curții taberei.

Pe lângă aceste activități, copiii au avut parte de excursii captivante în Parcul din apropiere, Valea Trandafirilor, unde s-au bucurat de natură și aer curat. De asemenea, au avut ocazia să participe la un spectacol captivant, intitulat „Aventurile lui Ciufulici”, care i-a purtat în lumea minunată a poveștilor și a imaginației.

Tabăra cu sejur de zi „Romanița” promite continuarea unui program plin de activități interesante și memorabile pentru copii.