Tabăra cu sejur de zi „Vitejii” Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”

În taberele cu sejur de zi organizate de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău, copiii vor beneficia de o vacanță de vară în care vor realiza activități specifice vârstei.

Astfel, la data de 06-24 iunie 2022 își desfășoară activitatea tabăra cu sejur de zi „Vitejii” Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, care are un  program de activitate de luni până vineri, între orele 8:00 și 17:00. În tabără se odihnesc 105 de elevi din instituție, a căror activitate este coordonată de către 10 cadre didactice cu experiență.

Principalele obiective ale programului de activitate al taberei este de a crea o stare de bine elevilor, a promova și cultiva modul sănătos de viață, a dezvolta aptitudinile de socializare și comunicare, precum și dezvoltarea abilitaților de toleranță și empatie in rândul beneficiarilor taberei.
În egala măsura pe lângă activitățile educative au organizat o vizită la Grădina Zoologică,  în parc, activități culturale. Vine in vizită teatrul Guguță cu piesa Degețica și activități sportive (elevii frecventează zilnic bazinul). În toi sunt pregătirile pentru concursul cultural-sportiv „Starturi vesele”. Deși educatorii au venit din timpul concediului sa activeze in tabăra cu sejur de zi, au făcut acest lucru benevol, din dragoste pentru copii.

Reamintim că la sfârșitul lunii mai, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău au lansat Catalogului E-Xtrașcolar cu activitățile gratuite oferite copiilor și tinerilor din Chișinău pentru perioada verii. Catalogul poate fi accesat gratuit, fără logare și parolă, de pe site-ul www.educatieonline.md sau direct la link-ul www.extrascolar.md. Părinții, elevii și tinerii pot găsi activitățile preferate prin intermediul motorului de căutare interactiv, în baza cuvintelor cheie, vârstei, adresei sau tipului de activitate solicitată.