Tabăra de odihnă „Cireșarii” din orașul Vadul lui Vodă

🏕Taberele de vară pentru anul 2022 sunt o oportunitate pentru fiecare copil de a-și dezvolta anumite abilități, dar și pentru a se distra, socializa și pentru a lega noi prietenii. În cadrul taberelor constante organizate de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău, copiii vor beneficia de o vacanță de vară în care vor vizita locuri pentru relaxare și pentru a realiza activități specifice vârstei.
📌Astfel la data de 02.06.2022 a început _I-ul schimb pentru 250 copii din tabăra de odihnă „Cireșarii” din orașul Vadul lui Vodă. Printre ei sunt și 40 elevi din comuna Tânțăreni, raionul Anenii -Noi.
📢Pe parcursul sejurului la tabără tinerii vor participa la programe cultural-artistice și sportive, dar și la programe educaționale pe tematici privind navigarea sigură pe internet, prevenirea accidentelor casnice și rutiere la copii, promovarea relațiilor armonioase în familie. În total, în actualul sezon estival se preconizează să se odihnească la tabăra „Cireșarii” din orașul Vadul lui Vodă circa 1750 de copii.
💬Toate activitățile organizate la tabăra „Cireșarii” din orașul Vadul lui Vodă, datorită modului în care sunt concepute, garantează tuturor participanților clipe de relaxare și de distracție, dar și asimilarea unor lecții și cunoștințe care le vor fi utile întreaga viață.
‼️Reamintim că la sfârșitul luni mai, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău au lansat Catalogului E-Xtrașcolar cu activitățile gratuite oferite copiilor și tinerilor din Chișinău pentru perioada verii. Catalogul poate fi accesat gratuit, fără logare și parolă, de pe site-ul www.educatieonline.md sau direct la link-ul www.extrascolar.md. Părinții, elevii și tinerii pot găsi activitățile preferate prin intermediul motorului de căutare interactiv, în baza cuvintelor cheie, vârstei, adresei sau tipului de activitate solicitate.