Teren sportiv multifuncțional la IPLT „Academia Copiilor”

Astăzi, 08 februarie 2024, în cadrul Instituției Publice Liceul Teoretic „Academia Copiilor” a fost dat în exploatare terenul sportiv multifuncțional de fotbal, volei și baschet. Acesta este destinat celor peste 653 de elevi, care își fac studiile la acest liceul, precum și tuturor celor implicați în activități sportive. Lucrările de renovare a terenului multifuncțional au început în luna august 2023 și au luat sfârșit în ianuarie 2024.
 
Primăria municipiului Chișinău a contribuit la construcția terenului sportiv multifuncțional din cadrul IPLT ,,Academia Copiilor” cu suma de 300.000 mii lei, prin intermediul proiectului municipal Bugetul Civil, iar restul sumei a fost alocată din bugetul AO „Învățământul”, sub egida doamnei Alovațkaia Inna, președintele asociației. Costul total al proiectului este de peste un milion lei.
 
La eveniment au fost prezenți Ilie Ceban, Viceprimarul municipiului Chișinău și Andrei Pavaloi, Șeful Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău. Gazda evenimentului a fost dna Nina Horjan, Directoare a IPLT „Academia Copiilor”, care a venit cu un mesaj de mulțumire pentru contribuția adusă în dezvoltarea infrastructurii liceului.