Testarea competențelor profesionale pentru angajații din blocurile alimentare

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport aduce la cunoștință că, în cadrul eforturilor constante de a asigura o alimentație sănătoasă și echilibrată pentru elevii din instituțiile de învățământ primar și secundar din municipiul Chișinău, s-a desfășurat examenul de testare a competențelor profesionale pentru angajații din blocurile alimentare.
 
Evenimentul a avut loc la data de 24 noiembrie 2023, în incinta IMAP LICEIST, și a reprezentat o oportunitate pentru evaluarea și îmbunătățirea calității bucatelor pregătite și oferite elevilor. Testarea competențelor profesionale a fost concepută pentru a asigura că personalul din blocurile alimentare operează în conformitate cu cele mai înalte standarde de igienă și siguranță alimentară.
 
Această inițiativă se înscrie în cadrul eforturilor constante ale Direcției Generale Educație, Tineret și Sport de a promova un stil de viață sănătos și de a dezvolta obiceiuri alimentare benefice pentru sănătatea elevilor, recunoscând rolul crucial al nutriției în procesul de creștere și dezvoltare a copiilor și tinerilor.
 
Îmbunătățirea calității alimentației școlare este esențială pentru asigurarea unui mediu propice învățării și pentru promovarea unei vieți sănătoase în rândul comunității școlare.
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport reconfirmă angajamentul de a colabora cu toate părțile implicate pentru a asigura o alimentație de calitate pentru elevii din instituțiile de învățământ din Chișinău.