Tineri Novatori în Antreprenoriat 2022

Cea mai valoroasă investiție pe care o societate poate să o facă este investiția în tânăra generație. În acest context Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău, în parteneriat cu Asociația Obștească GEN Moldova, lansează Programul „Tineri Novatori în Antreprenoriat 2022”.

Scopul programului este de a contribui la dezvoltarea abilităților tinerilor în domeniul antreprenorialului prin formare și educație financiară, absorbție a conceptelor antreprenoriale și perfecționare în marketing, promovare.

Prima activitate din această serie „Investește în finanțele tale” își propune să învețe participanții principiile bugetare de monitorizare a cheltuielilor. Evenimentul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani care vor avea posibilitate de a  descoperi domeniul abilitării economice prin informare, educare și validarea competentelor, aspirațiilor și atitudinilor antreprenoriale.

În cadrul trainingului participanții vor afla despre importanța resurselor financiare în viața unui tânăr, vor „vâna” concepte financiare, vor face planificare financiară și vor elabora Bugetul unui student, prin identificarea surselor de venit.

Activitatea va avea loc pe 9 septembrie, ora 15.00, în incinta Direcției Generale Tineret și Sport (str. Mitropolit Dosoftei 99,  Chișinău). 

Încurajăm participarea  elevilor   prin completarea Formularului: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBCXaOtHxpMhcjw6ZoeLwOm7we_YH2zycUiCIbuQVQddL8tg/viewform?fbclid=IwAR2uFCHuE4fPEbI95ZrtKBjBqHiLKVuY_CMETRXtFAOmQZhkISBHDcdNXco

Termenul limită de completare este 8 Septembrie, ora 18:00.