Tinerii au Talent

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă invită la concursul organizat de Centrul de Tineret Ciocana, intitulat „Tinerii au Talent”, ediția a II-a!
 
🟢 Fie că este vorba de muzică, dans, artă teatrală sau orice alt domeniu în care strălucește talentul vostru, sunteți invitați să vă alăturați concursului „Tinerii au Talent”, ediția a II-a, pentru a inspira și a dezvălui lumina voastră creativă. Fiecare act reprezintă nu doar o performanță, ci și o poveste a talentului vostru remarcabil.
 
Participarea este gratuită pentru toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, care doresc să-și pună în valoare talentele și abilitățile obținute. Acest eveniment este o oportunitate fantastică pentru dezvoltarea și exprimarea creativității în diverse domenii.
 
Detalii despre Concurs:
 
Data: 16 martie 2024
Locația: Teatrul Guguta, str. Maria Drăgan 1, mun. Chișinău
Ora: 14:00
 
❗ Pentru a participa la activitate, vă rugăm să completați formularul de înscriere disponibil aici: https://cutt.ly/pwXa4yMc
 
Vă încurajăm să vă alăturați și să împărtășiți talentele voastre unice cu publicul și cu comunitatea largă! Concursul „Tinerii au Talent” este un loc unde fiecare talent strălucește și fiecare poveste este auzită.