Turneul amical Badminton Cup Slanic Moldova 2023

În perioada 11-14 mai 2023, elevii talentați ai Școlii Sportive nr. 8 din municipiul Chișinău au participat la Turneul amical Badminton Cup Slanic Moldova 2023, care s-a desfășurat în orașul Bacău, România, în Sala de sport Orășenească Slănic Moldova.

Turneul a reunit aproximativ 230 de sportivi din diferite cluburi sportive din România, Ucraina, India și Austria. Competiția a cuprins probele de individual, dublu și dublu mixt.

Echipa Republicii Moldova, formată din 9 elevi ai Școlii Sportive nr. 8, s-a remarcat prin performanțe deosebite, obținând următoarele rezultate remarcabile: 10 locuri premiante, dintre care 3 locuri I, 2 locuri II și 5 locuri III.

Aceste rezultate excelente reflectă talentul, efortul și determinarea elevilor noștri în practicarea badmintonului. Performanțele lor reprezintă o mândrie pentru comunitatea școlii și pentru sportul moldovenesc în ansamblu.

Felicităm cu căldură elevii Școlii Sportive nr. 8 pentru rezultatele lor remarcabile și pentru modul în care au reprezentat cu onoare Republica Moldova la acest turneu internațional. Le dorim succes continuu în cariera lor sportivă și îi încurajăm să continue să se dedice antrenamentului și perfecționării abilităților lor. Mulțumim și felicităm antrenorii și părinții pentru sprijinul și îndrumarea oferite elevilor în acest parcurs sportiv de succes.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău rămâne angajată în susținerea și promovarea sportului în rândul tinerilor și va continua să sprijine astfel de inițiative și participări în competiții internaționale.