Turneul de Jocuri Intelectuale în format Quiz

Centrul Municipal de Tineret al Direcției Generale Educație Tineret și Sport vă invită cu entuziasm la un eveniment special dedicat tinerilor talentați și pasionați de jocuri intelectuale. În fiecare joi, de la ora 17:00, vă așteptăm cu drag să participați la Turneul de Jocuri Intelectuale în format Quiz!

Pentru a vă înscrie și a participa la acest turneu, tot ce trebuie să faceți este să formați o echipă formată din 4-6 prieteni și să alegeți unul dintre Centrele de Tineret din municipiul Chișinău. Echipa voastră va avea oportunitatea de a testa cunoștințele într-o competiție plină de provocări și distracție.

Pentru a vă înscrie la turneu, accesați link-ul de înregistrare disponibil aici: https://forms.gle/hQ8CDzQ82EHvmJcy6. Înscrierea este gratuită, iar locurile sunt limitate, așa că vă încurajăm să vă înregistrați cât mai curând posibil.

Turneul de Jocuri Intelectuale în format Quiz reprezintă o oportunitate excelentă de a vă demonstra abilitățile și cunoștințele într-un mediu prietenos și competitiv. Vom avea întrebări dintr-o varietate de domenii, cum ar fi știință, cultură generală, artă, sport, istorie și multe altele. Fiecare echipă va avea șansa de a se implica într-o competiție palpitantă și de a câștiga premii interesante.