Turneul de șah „Toamna Moldovei”

În vacanța de toamnă (26-30 octombrie 2022), elevii pasionați de șah au participat la Turneul „Toamna Moldovei” organizat tradițional de către Școala sportivă specializată de șah nr.7 a DGETS a municipiului Chișinău. La competiții s-au întrunit 110 jucători și jucătoare de șah, care au fost repartizați în 3 grupe de vârstă: până la 8 ani, 10 ani și 14 ani. Alături de sportivii din Chișinău au luptat cu multă înverșunare, dând dovadă de o bună pregătire, tineri șahiști din Tiraspol, Basarabeasca, Sîngerei, Florești, Dondușeni, Criuleni, Strășeni, Rîbnița.

În cadrul festivității de premiere învingătorii turneelor au fost decorați cu cupe, diplome şi premii bănești.

Turneul a constituit un extraordinar mijloc de evaluare a pregătirii tinerilor șahiști către Campionatul Europei la șah printre juniori, care va avea loc în Antalya, Turcia în perioada 05-15 noiembrie 2022 și la care Școala sportivă specializată de șah nr.7 va fi reprezentată de 7 sportivi. Le urăm mult succes!

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere felicitări învingătorilor, dar și tuturor participanților la eveniment: sportivi, părinți, antrenori, arbitri!