Turneul Internațional de Haltere „Cupa Primarului”

ℹ️Direcția Generală Educație Tineret și Sport în parteneriat cu Federația de Haltere din Republica Moldova vă invită să petrecem timpul liber într-un mod interactiv, în cadrul unui eveniment sportiv organizat în premieră, Turneul Internațional de Haltere „Cupa Primarului”, ediția I.

🆙️Evenimentul face parte din Programul de cofinanțare a proiectelor pentru sport și altor activități sportive de nivel local și internațional cu alocarea surselor bugetare din partea Primăriei municipiului Chișinău în sumă de 458.100 mii lei.

❤️Competiția are ca scop promovarea modului sănătos de viață, selecția și pregătirea sportivilor de performanță, antrenarea populației municipiului Chișinău în practicarea sportului. 

🗓Evenimentul va avea loc mâine, 28 decembrie 2022, la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, Str. Ghioceilor, 1, Chișinău, Moldova, începând cu ora 12:00.

🏆La Turneul Internațional se preconizează participarea a 150 de sportivi atât la individual cât și pe echipe de seniori (Masculin și Feminin) din Republica Moldova și de peste hotare.

📌Competiția se v-a desfășura la procedeele clasice (smuls și aruncat), cât și la total în cadrul următoarelor categorii de greutate:

  🧔‍♂️Masculin – 61 kg, 73 kg, 89 kg, 102 kg, +102 kg.

  👩Feminin – 49 kg, 59 kg, 71 kg, 81 kg, +81kg.

📌Echipele și sportivii clasați pe primele trei locuri la total vor primi premii bănești (lei), medalii și diplome după cum urmează:

  🥇Locul 1 – 5.000 lei;

  🥈Locul II – 3.000 lei;

  🥉Locul III – 2.000 lei.