Turneul Internaţional de Șah „Cupa Dulce” – 2020

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău își încheie șirul acțiunilor sportive al anului 2020, prin organizarea Turneului Internațional de Șah online „Cupa Dulce”.

Activitatea se desfășoară în perioada 26 – 30 decembrie 2020, fiind organizată în comun cu Școala Sportivă specializată de șah și joc de dame nr. 7.

De rând cu elevii din capitală concurează și șahiști din Comrat, Floreşti, Tighina, Criuleni, Tiraspol, Ialoveni, Ceadâr-Lunga, Râbniţa, Făleşti, Ungheni, Ialoveni, Bălți, Râşcani, Basarabeasca, Donduşeni și Străşeni.

Îmbucurător e faptul că ediția XXII din anul curent a întrunit 217 tineri șahiști reprezentanți atât din Republica Moldova cât și din România, Germania, Ucraina, Danemarca.

Turneul se va încheia în data de 30 decembrie, iar învingătorii şi premianţii vor beneficia de diplome,  cupe și premii bănești acordate de către DGETS.

Menționăm că partidele Turneului Internaţional online  de Șah „Cupa Dulce” pot fi urmărite live de toți doritorii pe site-ul www.lichess.org