Turneul Internațional la Judo în Memoria Antrenorului Emerit „VASILE LUCA”

Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă informează că astăzi, la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, a avut loc cu succes Turneul Internațional la Judo în Memoria Antrenorului Emerit ”VASILE LUCA”, ediția a XXVII-a.
 
Evenimentul a reunit 300 de sportivi din asociații, cluburi sportive și școli sportive din municipiul Chișinău, dar și invitați din alte localități din Republica Moldova, precum și din țări străine, printre care România, Ungaria, Ucraina și Franța.
 
🏆 Scopul Competiției: Descoperirea și Promovarea Valorilor Judo
Turneul are ca obiectiv selectarea celor mai valoroși sportivi din municipiul Chișinău și din întreaga Republica Moldova, oferindu-le oportunitatea de a se pregăti și participa la competițiile naționale și internaționale de judo. Acest eveniment remarcabil contribuie la evidențierea talentului și dăruirii sportivilor din această disciplină.
 
🏅 Competiție de Prestigiu la Nivel Internațional:
Turneul Internațional la Judo în Memoria Antrenorului Emerit ”VASILE LUCA” a devenit un eveniment de prestigiu la nivel internațional, atrăgând atenția unor sportivi din țări cu tradiție în judo. Participarea sportivilor străini adaugă un caracter internațional și un nivel sporit de competiție.
 
💰 Investiție în Performanță Sportivă:
Pentru asigurarea cheltuielilor necesare organizării și desfășurării competiției, din bugetul Primăriei municipiului Chișinău au fost alocate resurse în valoare de 127 000 lei. Această investiție reflectă angajamentul autorităților locale în susținerea sportului și promovarea excelenței în judo.
 
👏 Mulțumim tuturor participanților, organizatorilor și partenerilor care au contribuit la succesul acestui eveniment și la dezvoltarea sportului de performanță în municipiul Chișinău și în întreaga țară!