Turneul internațional „Multi European Games 2023″

În perioada 11-14 mai 2023, Școala Sportivă Specializată la Taekwondo WTF nr. 6 a participat cu succes la prestigiosul turneu internațional „Multi European Games 2023”, desfășurat în orașul Sarajevo, Bosnia și Herțegovina.

Competiția a reunit un număr impresionant de 954 de sportivi din diverse țări ale lumii, demonstrând nivelul înalt al evenimentului și concurența acerbă.

Din echipa Școlii Sportive Specializate la Taekwondo WTF nr. 6, au participat 4 sportivi talentați și un antrenor dedicat. Eforturile lor au fost răsplătite cu rezultate remarcabile în competiție, obținând următoarele locuri:

Nazarova Iulia (categorie: Seniori, greutate: -62 kg) – locul 3, medalia de bronz.

Aceste rezultate de excepție demonstrează calitatea pregătirii și determinarea sportivilor noștri. Echipa Școlii Sportive nr. 6 la Taekwondo WTF a reprezentat cu mândrie Republica Moldova și a adus onoare țării noastre prin performanțele lor.

Felicităm cu căldură sportiva Nazarova Iulia pentru medalia de bronz obținută în categoria sa. Performanța ei remarcabilă reprezintă o dovadă a muncii, talentului și angajamentului său în practicarea taekwondo-ului.

De asemenea, aducem sincere mulțumiri antrenorilor Tarcencov Dmitrii și Lebedev Maxim pentru pregătirea și îndrumarea sportivilor noștri în obținerea acestor rezultate deosebite.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău este mândră de performanțele obținute de sportivii noștri și va continua să sprijine și să promoveze dezvoltarea sportului de performanță în rândul tinerilor talentați.