Turneului Internațional la lupte libere în memoria lui Tudor Jubîrcu Maestrului în Sport, Antrenor Emerit al Republicii Moldova

ℹ️Direcția Generală Educație Tineret și Sport sub egida Primăriei municipiului Chișinău, în parteneriat cu Federației de Lupte din Republica Moldova vă invită să petrecem timpul liber într-un mod interactiv, în cadrul unui eveniment sportiv, Turneului Internațional la lupte libere în memoria lui Tudor Jubîrcu Maestrului în Sport, Antrenor Emerit al Republicii Moldova, ediția a- IV, U-20 (a.n.2003-2006).
 
📌Evenimentul face parte din Programul de cofinanțare a proiectelor pentru sport și altor activități sportive de nivel local și internațional cu alocarea surselor bugetare din partea Primăriei municipiului Chișinău în sumă de 100 000 mii lei.
 
🔝Competiția are ca scop promovarea modului sănătos de viață, selecția și pregătirea sportivilor de performanță, antrenarea populației municipiului Chișinău în practicarea sportului.
 
🗓Competițiile se vor desfășura în sala de sport a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, str. Andrei Doga 22, în perioada 02 – 04 februarie 2023, începând cu ora 10:00.
 
🤼‍♂️La Turneul Internațional se preconizează participarea a 150 de sportivi atât din Republica Moldova cât și din România; Macedonia, Ungaria, Italia, Belgia.
 
📌Concursul se va desfășura la individual conform Regulamentului Internațional UWW la lupte libere, categoria de vârstă U-20 în următoarele categorii de greutate :
57 kg – 61 kg – 65 kg – 70 kg – 74 kg – 79 kg – 86 kg – 92 kg – 97 kg – 125 kg.
 
💬Învingătorii și premianții vor fi menționați cu diplome, medalii de gradul respectiv și premii bănești (lei) acordate de DGETS. Valoarea premiului constituie (Juniori U-20):
🥇Locul I – 2000 lei
🥈Locul II – 1500 lei
🥉Locul III – 850 lei