Turneului internațional la Taekwondo WT „Bulgaria Open 2023 G 2”

O medalie de argint și una de bronz au fost obținute de discipolii a Școlii sportive specializate la Taekwondo WTF nr. 6 din municipiul Chișinău în cadrul Turneului internațional la Taekwondo WT „Bulgaria Open 2023 G 2” desfășurat la Sofia, Bulgaria, în perioada 02-06 martie 2023.

La Turneul internațional la Taekwondo WT „Bulgaria Open 2023 G2” au participat peste 1517 sportivi din diferite țări, echipa din municipiul Chișinău fiind reprezentată de 7 sportivi și 4 antrenori.

Tabacari Igor devine vicecampion în categoria juniori – 51 de kg. Sportivul a câștigat 4 lupte, cedând în a cincea luptă în fața unui sportiv din Germania. În prima luptă a învins sportivii din Iordania și Franța. Iar în sferturile de finală a învins adversarul din Marea Britanie. Astfel, în finală Tabacari Igori a câștigat lupta cu reprezentantul din Marea Britanie.

Medalia de bronz câștigată de sportivul Saranciuc David în categoria cadeți – 41 kg. Sportivul câștigând 3 lupte cu reprezentanții din Cipru, Grecia, Ucraina și Turcia.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, adresează sincere felicitări sportivilor menționați și antrenorilor și mulțumește pentru promovarea cu succes, atât a Școlii sportive Taekwondo WTF nr. 6, cât și a Republicii Moldova.