Turneului republican de mini-fotbal „Speranța”

În data de 11 mai 2023, a avut loc cu succes etapa municipiului Chișinău a Turneului republican de mini-fotbal „Speranța” – ediția a XVII-a, dedicată competiției la categoria fete. Evenimentul a avut loc pe terenul de mini-fotbal „Arena Ciorescu” din satul Ciorescu.
 
La competiții au participat echipele clasate pe locul I și II din fiecare sector al municipiului Chișinău, conform Regulamentului Republican de mini-fotbal „Guguță”. Atmosfera a fost plină de entuziasm și fair-play, iar tinerele fotbaliste și-au demonstrat abilitățile și pasiunea pentru acest sport.
 
Rezultatele obținute în etapa municipală a fost următoarele:
  • Locul I: Echipa IP Gimnaziul 31
  • Locul II: Echipa IPLT Alexandru cel Bun
  • Locul III: Echipa LT „Olimp”
Echipa învingătoare, IP Gimnaziul 31, va avea privilegiul de a reprezenta municipiul Chișinău în etapa finală a concursului. Această performanță este o recunoaștere a talentului și efortului susținut depus de către echipa IP Gimnaziul 31 și o confirmare a calității fotbalului juvenil practicat în instituțiile de învățământ.
 
Turneul republican de mini-fotbal „Speranța” reprezintă un eveniment important în calendarul sportiv al Republicii Moldova, oferind o platformă pentru tinerele fotbaliste de a se întrece și de a-și demonstra abilitățile într-un mediu competitiv și prietenos.
 
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere felicitări tuturor echipelor participante pentru implicare și determinare și le dorim succes echipelor calificate în etapa finală a concursului.