Mesaj de felicitare cu prilejul Ultimului sunet

👨‍🎓👨‍👩‍👧‍👧👩‍🏫Dragi elevi, părinți și cadre didactice,

Astăzi, sunetul ultimului clopoțel al anului școlar 2023-2024 marchează un moment de sărbătoare 🎉 și recunoaștere a eforturilor voastre remarcabile 🌟. Prin muncă asiduă, devotament și perseverență, ați demonstrat că educația este un drum către succes 🎓.

Suntem mândri de fiecare realizare pe care au obținut-o elevii noștri în acest an școlar 📚. Fie că ați excelat în învățare, sport 🏅, artă 🎨 sau voluntariat 🤝, fiecare pas înainte reprezintă o piatră prețioasă în edificarea unui viitor strălucit 🌠.

Cadrelor didactice le suntem recunoscători pentru dăruirea și devotamentul pe care le-au manifestat în educarea și îndrumarea generației viitoare 🧑‍🏫. Mulțumim din inimă ❤️ pentru tot ceea ce faceți și pentru că aduceți lumină în viețile copiilor noștri, ghidându-i cu înțelepciune și inspirație pe drumul spre cunoaștere și succes 🌟.

Părinților le exprimăm gratitudinea noastră pentru sprijinul necondiționat oferit copiilor în parcursul lor educațional 🤗. În parteneriat cu școala și comunitatea 🏫, am creat un mediu propice pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a tinerilor noștri 🌱.

La finalul acestui an școlar, vă dorim tuturor odihnă binemeritată 🏖️, momente pline de bucurie alături de cei dragi 😊 și noi forțe pentru a începe un nou capitol 📖.

Cu respect și admirație,

Andrei Pavaloi, Șef adjunct DGETS