Un sfert de veac dedicat sistemului educațional!

O ocazie inedită de a adresa sincere felicitări și mulțumiri doamnei Viorica Negrei, șef adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, care a devenit model al dedicației, bunăvoinței și statorniciei. A avea curaj și devotament față de ceea ce faci – aceștia au devenit termenii care definesc persoana merituoasă care este Doamna Viorica Negrei.

Stimată Doamnă, nimic nu poate fi mai frumos decât să conștientizați că ați luminat calea pentru o mulțime de discipoli în formare care erau arzători de setea cunoașterii. Vă felicităm cu acest minunat prilej și Vă dorim inspirație pentru a atinge noi culmi, ambiție pentru a merge mereu înainte și putere pentru a face față provocărilor pe care, cu siguranță, le veți privi ca o modalitate de a evolua continuu. Pe unde Vă aflați, cultivați Binele, Adevărul și Frumosul, fiind aidoma unui semănător al valorilor general-umane.

Uităm uneori cât de important și, de fapt, simplu e să fii Om Bun, iar Dumneavoastră sunteți un exemplu demn de urmat de către elevi, colegi, prieteni și cei ce Vă înconjoară.

Vă adresăm urări de sănătate, prosperitate și asigurările de sinceră și înaltă considerațiune pentru tot ce ați reușit să faceți, ce promovați în prezent și ce veți realiza în viitor.

Cu ales respect, echipa Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău