Un teren de sport multifuncțional, pentru elevii și elevele de la IPLT ,,Mihail Kogălniceanu” din Chișinău

ℹ️Un teren de sport multifuncțional, pentru fotbal, volei și baschet, a fost inaugurat, astăzi, 6 decembrie 2022, în curtea Instituției Publice Liceul Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu” din Chișinău.
🏫Construcția acestuia a fost posibilă grație aportului Consiliului Municipal Chișinău și a instituției vizate. Terenul destinat activităților de antrenament, jocuri și competiții sportive este o necesitate absolută pentru promovarea unui mod de viață sănătos.
💬Prezentă la evenimentul de deschidere, Viceprimara de ramură a municipiul Chișinău, Angela CUTASEVICI, a menționat că sportul reprezintă̆ un element important în dezvoltarea copiilor iar crearea pentru adolescenți a unor condiții sigure de practicare a sportului este un subiect primordial pentru Primăria municipiului Chișinău.
📌Astfel, după construcția acestuia, în perioada august-noiembrie 2022, terenul de sport multifuncțional din curtea Instituției Publice Liceul Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu” a devenit un loc favorabil, util și practic pentru toți elevii din instituție. Acesta este destinat celor peste 1100 de elevi, care-și fac studiile în liceu, precum și tuturor celor implicați în activități sportive în parteneriat cu instituția.
💬Menționăm că Primăria municipiului Chișinău a contribuit la construcția terenului sportiv multifuncțional din Instituția Publică Liceul Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu” cu suma de 500.000 mii lei, iar restul sumei, a fost alocat din bugetul instituției.