Vă așteptăm de la mic la mare pentru a petrece împreună o zi plină de mișcare, dans, distracție și energie la maxim!

„Chișinău Youth Fest” devine o tradiție frumoasă pentru municipalitate, de a aduce împreună copii și tineri, pentru a-i inspira și a-i încuraja să-și exploreze potențialul creativ, artistic și cultural.
Evenimentul va oferi oportunități de dezvoltare personală și de socializare, precum și acces la o varietate de activități educative și recreative oferite de centrele extrașcolare.
ℹ În cadrul „Chișinău Youth Fest” vizitatorii vor avea posibilitatea să afle mai mult despre Centrele de creație pentru copii și tineri din municipiul Chișinău și să fie prezenți la masterclassuri și ateliere creative.
Oferta educațională a centrelor oferă elevilor și tinerilor posibilitatea de a-și petrece util și distractiv timpul liber. Serviciile educaționale sunt gratuite, accesul la activități este liber pentru toți, reieșind din interesele și opțiunile beneficiarilor.
Fie că sunteți pasionați de artă, muzică, dans, teatru, sport sau orice alt domeniu, cu siguranță veți găsi ceva special și captivant în cadrul acestui eveniment.
❗️ Vă așteptăm cu entuziasm la Chișinău Youth Fest pentru a sărbători împreună spiritul tineresc!