Vă dorim Sărbători liniștite și pline de lumină!

Cu ocazia apropierii Sfintelor Sărbători Pascale, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă transmite cele mai calde urări de bine și sănătate!

Fie ca sărbătorile care se apropie să vă aducă bucurie și liniște în casele și familiile dumneavoastră și ocazia de a petrece clipe fericite alături de cei apropiați sufletului.

Sărbătorile Pascale ne aduc aminte de importanța solidarității, a respectului și a iubirii față de cei din jurul nostru, valori care ne definesc ca oameni și ne unesc într-o comunitate puternică și binevoitoare. Această sărbătoare reprezintă un moment de reflecție, de speranță și de recunoștință pentru toate lucrurile frumoase care ni se întâmplă.

Cu această ocazie, ne exprimăm recunoștința față de eforturile și realizările tuturor celor care fac parte din comunitatea noastră și ne dorim ca această sărbătoare să fie un moment de bucurie și încărcare spirituală pentru toți.

Sperăm ca această perioadă să aducă împliniri și reușite frumoase, dar mai ales pace și armonie în sufletele dumneavoastră.

Vă dorim Sărbători liniștite și pline de lumină!

Cu respect și înaltă prețuire,
 
Andrei PAVALOI,
 
Șef adjunct al Direcţiei Generale Educaţie, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chişinău