Velo Road Chișinău

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei Municipiului Chișinău are plăcerea de a vă invita la cea de-a treia ediție a evenimentului Velo Road Chișinău. Pentru toți pasionații de ciclism și cei care își doresc să descopere frumusețea de a merge pe două roți, acest eveniment este o oportunitate perfectă de a vă alătura comunității cicliștilor din Chișinău.

Evenimentul Velo Road Chișinău va avea loc în data de 22 iulie, cu începere de la ora 09:00. Punctul de pornire al cursei va fi Primăria Municipiului Chișinău, iar punctul final se va afla în Parcul Dendrariu. Indiferent de tipul de vehicul alternativ pe care îl preferați – bicicletă, trotinetă sau orice alt mijloc de transport similar – sunteți invitați să participați la această cursă plină de energie și entuziasm.

Participarea la evenimentul Velo Road Chișinău este gratuită, iar pentru a vă înregistra, vă rugăm să completați formularul disponibil la următoarea adresă: https://forms.gle/T4UXHpZLW8i2mYGE7. Vă recomandăm să vă asigurați că sunteți echipați corespunzător și purtați echipament de protecție în timpul cursei.

Aduceți-vă prietenii și pregătiți bicicletele sau trotinetele pentru a vă alătura nouă într-o zi plină de distracție și mișcare la Velo Road Chișinău.

După încheierea cursei, în Parcul Dendrariu, vom lansa un nou program dedicat sănătății, care va cuprinde diverse activități pentru toți tinerii prezenți. Fiți alături de noi pentru a sărbători o viață sănătoasă și activă!

Velo Road Chișinău este organizat de Primăria municipiului Chișinău, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, și Centrul Municipal de Tineret Chișinău. Această inițiativă continuă să promoveze stilul de viață activ și importanța mobilității alternative în orașul nostru.