Vino la Festivalul Chișinăul Sportiv 2023 și descoperă deliciile producătorilor autohtoni din parcul La Izvor!

Direcția Generală Educație Tineret și Sport, sub egida Primăriei municipiului Chișinău, are plăcerea de a vă invita să participați la Festivalul Chișinăul Sportiv 2023, evenimentul care îmbină sportul și gustul pentru produsele locale. Festivalul va avea loc în parcul La Izvor pe data de 17 iunie, începând cu orele 10:00.

Diversitatea și calitatea produselor autohtone vor fi în centrul atenției acestui festival. Suntem mândri să aducem în fața publicului o selecție impresionantă de producători de fructe și legume proaspete, de miere de albini, ceaiuri autohtone din plante naturale, precum și producători de migdale, nuci și alune. Nu vor lipsi nici delicioasele cașcavaluri și specialități din carne, care vor încânta gusturile rafinate ale vizitatorilor.

Vă îndemnăm să vă alăturați nouă într-o zi de distracție, gust și mișcare. Festivalul Chișinăul Sportiv 2023 aduce împreună comunitatea și promovează un stil de viață sănătos și activ. Pe lângă bucuria de a savura produse de calitate, veți putea participa și la diverse activități sportive și de divertisment adecvate tuturor vârstelor.