Vizita distinsului expert american Rob Condon, fondatorul și directorul executiv al ONG-ului „Young Scientist Academy”

🔬În perioada 6-16 octombrie, Direcția Generală Educație Tineret și Sport din municipiul Chișinău este onorată să găzduiască vizita distinsului expert american Rob Condon, fondatorul și directorul executiv al ONG-ului „Young Scientist Academy” (Academia Tânărului Om de Știință). Această vizită reprezintă un pas important în consolidarea parteneriatelor în domeniul STEM între Statele Unite ale Americii și Republica Moldova.
 
🌐 Young Scientist Academy (https://www.youngscientistacademy.org/) este o organizație cu o misiune nobilă, care încurajează și promovează pasiunea pentru știință, tehnologie, inginerie și matematică în rândul tinerilor. Cu o experiență vastă în educație și cercetare, Rob Condon aduce expertiza sa în această vizită specială.
 
🏫 În cadrul vizitei sale, Rob Condon va efectua o serie de întâlniri și prezentări în mai multe școli din Republica Moldova. Scopul principal al acestor activități este de a dezvolta parteneriate în domeniul STEM, de a încuraja și de a inspira elevii din Moldova să exploreze știința și tehnologia în mod inovator.
 
🧪 Educația în domeniul STEM este un factor esențial în dezvoltarea societății noastre, iar această vizită reprezintă o oportunitate valoroasă de a consolida legăturile internaționale și de a încuraja viitorii oameni de știință și inventatori din Moldova să-și exploreze potențialul.
 
Ne bucurăm să fim gazda acestei vizite și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce parteneriate fructuoase vor rezulta din această colaborare. Cu pasiunea și experiența lui Rob Condon, suntem convinși că viitorul STEM din Moldova este luminos!