Vizita lui Rob Condon la Centrul Municipal de Tineret Chișinău

Centrul Municipal de Tineret Chișinău, al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, a avut plăcerea de a primi vizita distinsă a domnului Rob Condon, fondator și director al Academiei Tinerilor Cercetători din Wilmington, North Carolina.

Pe durata vizitei sale, domnul Condon a explorat cu interes spațiile Centrului, descoperind diversitatea programelor și activităților dedicate tinerilor din Chișinău. În cadrul întâlnirilor și discuțiilor purtate, s-a evidențiat potențialul colaborării și al stabilirii unor parteneriate viitoare între Academia Tinerilor Cercetători din Wilmington și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Ambele instituții împărtășesc o viziune comună de a promova excelența în educație și dezvoltarea tinerilor, cu accent special pe domeniul științei. Această întâlnire reprezintă un pas important în direcția consolidării legăturilor și a schimbului de experiență între două entități dedicate susținerii și încurajării tinerilor în drumul lor către excelență și inovație.

🌐Te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau