Week-end sportiv 03-06 august

În municipiul Chișinău continuă desfășurarea evenimentelor sportive:
 
1. Campionatul deschis al municipiului Chișinău la volei de plajă printre echipele feminine și masculine
🗓 Perioada: 03-06 august 2023
📌 Locația: Parcul „Valea Morilor” și Parcul „La Izvor”
📎 Participanți: 150 de sportivi – echipele feminine și masculine ale școlilor și cluburilor sportive din municipiul Chișinău și din localitățile Republicii Moldova, precum și invitați din România și Ucraina
Competiția este organizată în scopul popularizării și dezvoltării voleiului de plajă în municipiul Chișinău, perfecționării măiestriei sportive, obținerii experienței competiționale și determinării celor mai puternice echipe de volei de plajă din municipiul Chișinău.
Programul competițiilor:
✅ 03-04 august – ora 16:00 – jocurile preliminare a echipelor feminine și masculine (Parcul „Valea Morilor” și Parcul „La Izvor” );
✅ 05 august – ora 10:00 – jocurile preliminare a echipelor feminine și masculine (Parcul „Valea Morilor” și Parcul „La Izvor” );
✅ 06 august – ora 10:00 – jocurile semifinale și finale a echipelor feminine și masculine (Terenul de volei de plajă din Parcul „Valea Morilor”).
Pentru cheltuielile ce țin de organizarea și desfășurarea campionatului din bugetul Primăriei municipiului Chișinău au fost alocați cca 20 000 lei.
 
2. Campionatul deschis al municipiului Chișinău la hipism în disciplina DRESAJE
🗓 Perioada: 05-06 august 2023
📌 Locația: Clubul de hipism „Sparta”, comuna Budești, str. Bălțata 45
📎 Participanți: 100 de sportivi: băieți și fete din municipiul Chișinău, cât și sportivi invitați din alte localități ale Republicii Moldova
Competiția este organizată în scopul completării selecționatei municipiului Chișinău pentru participarea în campionate și turnee internaționale, aprecierii nivelului de pregătire al sportivilor, perfecționării măiestriei sportive, aprecierea nivelului de dezvoltare a hipismului în municipiul Chișinău, promovarea modului sănătos de viață în rândurile copiilor și tinerilor din municipiul Chișinău.
Programul competițiilor:
✅ 03 august – ora 08:00 – Ziua sosirii;
✅ 04 august – ora 15:00 – Controlul veterinar;
✅ 04 august – ora 16:30 – Ședința comisiei de validare;
✅ 05 august – ora 11:00 – Începutul competițiilor.
Pentru cheltuielile ce țin de organizarea și desfășurarea campionatului din bugetul Primăriei municipiului Chișinău au fost alocați cca 18 000 lei.
 
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău le urează mult succes și perseverență tuturor participanților!