Week-endul sportiv aduce competiții de elită în municipiul Chișinău

Municipiul Chișinău se pregătește să găzduiască un spectacol sportiv deosebit în perioada 11-17 mai 2023, ocazie cu care vor avea loc cinci competiții de marcă. Aceste evenimente sunt organizate în cadrul Zilei Sportivului și Mișcării Olimpice, și vor aduce împreună atleți și pasionați de sport din întreaga regiune.

Printre competițiile de top se numără Cupa Open a municipiului Chișinău la caiac-canoe, care se va desfășura în Parcul de odihnă „Valea Morilor”. Sportivii consacrați din această disciplină se vor întrece într-o competiție plină de adrenalină și viteză, oferind publicului un spectacol unic.

În același timp, în bazinul de înot al Școlii sportive specializate nr.4 de polo pe apă „Gh. Osipov”, va avea loc Turneul de polo pe apă „Cupa deschisă în memoria Antrenorului Emerit V. Spițân”. Această competiție de prestigiu își propune să aducă omagiu memoriei unui mare antrenor și să promoveze polo pe apă în rândul tinerilor sportivi.

Pasionații de fotbal vor avea ocazia să urmărească Etapa municipiului Chișinău a Turneului Republican la mini-fotbal „Guguță” (ediția a XVIII-a), care va avea loc pe terenul de mini-fotbal al Clubului sportiv pentru copii și tineret „Arena Joma”. Echipelor participante le va reveni misiunea de a demonstra abilitățile lor și de a oferi spectatorilor momente pline de suspans și bucurie.

De asemenea, sala sportivă a Școlii sportive specializate de handbal va găzdui Turneul internațional de handbal Cupa „Primăvara” (fete). Această competiție va aduce împreună echipele de handbal de top din regiune, care se vor lupta pentru titlul de campioană. Spectatorii vor avea privilegiul de a urmări partide de mare intensitate și de a aprecia abilitățile remarcabile ale acestor tineri sportivi.

Nu în ultimul rând, etapa municipiului Chișinău a Turneului Republican de mini-fotbal „Speranța”, care va avea loc pe terenurile Clubului sportiv pentru copii și tineret „Arena Joma”. Echipele participante vor încerca să-și dovedească valoarea și să obțină simpatia publicului.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău le dorește participanților mult succes, motivație și performanțe pe măsura așteptărilor!