Weekend Sportiv

ℹ️Continuăm organizarea activităților sportive. Astfel, în perioada 15 -18 decembrie 2022, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău vă propune să petrecem timpul liber într-un mod interactiv.
📌De la mic la mare vor avea ocazia să asiste la momentele sportive și anume:
🏆Turneul deschis „Cupa de Crăciun a municipiului Chișinău” la Taekwon-Do GTF, Ediția 2022 Competițiile se vor desfășura la Palatul Sporturilor al Universității de Stat din Moldova, str. Tighina, 2, se preconizează participarea a unui număr de 350 sportivi.
🏆Turneul de handbal „TINERE TALENTE” consacrat Sărbătorilor de iarnă, Competițiile se vor desfășura în sala de handbal Școlii sportive specializate de handbal nr. 2 (sala de handbal), str. Melestiu, 21.
🏆Turneul municipal deschis la haltere „Podețul de Anul Nou”, Competițiile se vor desfășura în incinta Școlii sportive specializate de haltere, str. Vasile Lupu,23.
🏆Turneului municipal deschis „Pionul de aur” la joc de dame Competițiile se vor desfășura în incinta Clubului de Șah și Joc de Dame str.Șciusev,111, , se preconizează participarea a unui număr de 100 sportivi.
🏆Campionatul deschis al municipiului Chișinău la volei (junioare), se desfășoară la școala sportivă Speranța, str Ion Creangă 47, se preconizează participarea a unui număr de 100 sportivi.
💬Învingătorii și premianții, vor fi menționați cu premii bănești (lei), medalii și diplome de gradul respectiv oferite de către DGETS.