Weekend Sportiv

Municipiul Chișinău va fi gazda a două evenimente sportive importante în weekend-ul 8-9 aprilie 2023. Astfel, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă invită să petrecem timpul interactiv și anume:

08 aprilie – Cursa de alergări „ Starturi de primăvară ” de 500m, 1.5 km, 3km, 6km, (juniori, tineret, seniori și veterani) consacrată Antrenorului Emerit din Republica Moldova Leonid Cucer, care se va desfășura în zona de odihnă Parcul Valea Trandafirilor (în jurul lacului), deschiderea oficială orele 10:30.

08 – 09 aprilie – Campionatul municipiului Chișinău la înot, care se va desfășura la bazinul Școlii sportive pentru copii și junior nr.11, str. Aleco Russo 57. Acesta este un eveniment important pentru comunitatea de înot din Chișinău și va aduce împreună sportivi de top din întregul municipiu.

Weekend-ul sportiv va fi un prilej deosebit pentru comunitatea sportivă din Chișinău și va oferi oportunitatea de a petrece timp în aer liber și de a fi activi fizic. De asemenea, aceste evenimente sunt o oportunitate pentru promovarea unui stil de viață sănătos și a sportului în rândul cetățenilor municipiului.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău Vă încurajează să vă alăturați și să luați parte la aceste evenimente deosebite și să fiți alături de sportivii noștri locali.