Weekend Sportiv

Municipiul Chișinău se pregătește să găzduiască unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului. În acest weekend vor avea loc trei competiții de dans sportiv de top: Campionatul Mondial PD Adulți Latin, Campionatul European Tineret Latin și Competiția Internațională de rating mondial – „Codreanca 2023”.

Competițiile se vor desfășura în incinta Palatului Republicii la data de 15-16 aprilie 2023, și se așteaptă ca peste 900 de dansatori din peste 30 de țări ale lumii să participe la aceste competiții de top.

Aceste competiții de dans sportiv vor aduce împreună cele mai bune perechi de dansatori sportivi din întreaga lume. Fiind unele dintre cele mai importante activități din calendarul mondial de dans sportiv și vor oferi platformă pentru dansatorii de top să-și demonstreze abilitățile și talentul.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău Vă încurajează să vă alăturați și să luați parte la aceste evenimente sportive de top și să vă bucurați de spectacolul oferit de aceste perechi talentate de dansatori.

Într-adevăr, week-endul sportiv din perioada 15-16 aprilie 2023 va fi un moment special pentru toți iubitorii de dans sportiv și o oportunitate unică de a vedea unele dintre cele mai bune perechi de dansatori din lume în acțiune.