Weekend Sportiv

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport aduce la cunoștință că în perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2023 în municipiul Chișinău continuă desfășurarea evenimentelor sportive:
 
Turneul internațional de handbal în memoria profesorului-antrenor și arbitrului de categorie internațională, Anatol PRAPORŞCIC.
 
Perioada: 31 octombrie – 3 noiembrie 2023
 
Locația: Sala de sport a Școlii Sportive Specializate de handbal nr. 2 din municipiul Chișinău (str. Melestiu, nr. 21).
 
Participanți: Sportivi din școlile și cluburile sportive din mun. Chișinău precum și invitați din alte localități ale țării întrunind un număr de până la 192 participanți.
 
Competițiile sunt organizate de către DGETS a mun. Chișinău, Federația Moldovenească de Handbal și Școala Sportivă Specializată de handbal nr. 2.
 
Turneul de șah al Școlii sportive specializate de șah nr.7 „Toamna Moldovei” .
 
Perioada: 31 octombrie – 4 noiembrie 2023.
 
Locația: Competițiile se vor desfășura în incinta Școlii sportive specializate de șah nr.7 a DGETS, strada Vasile Lupu, 14 și a Clubului de șah și joc de dame, strada Șciusev,111.
 
Participanți: La competiții participă elevii școlilor, asociațiilor și cluburilor sportive de șah din municipiul Chișinău și alte localități ale Republicii Moldova.
 
Programul de desfășurare al evenimentului:
31 octombrie – 3 noiembrie 2023 – începutul competițiilor – ora 17.00
4 noiembrie 2023 – începutul competițiilor – ora 10.00
4 noiembrie 2023 – festivitatea de premiere a competiției – ora 15.00
 
Competițiile sunt organizate și desfășurate de către Școala sportivă specializată de șah nr.7 în comun cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport.