Weekend Sportiv

ℹ️📣În municipiul Chișinău continuă desfășurarea evenimentelor sportive.
 
🏆Campionatul deschis al municipiului Chișinău la mini-volei de plajă printre băieți și fete 2012 a.n. și mai tineri
 
🗓Perioada: 25-26 mai 2024
📌Locație: Terenurile de volei de plajă din Parcul „ La Izvor”
👥️Participanți: Echipele de băieți și fete ale școlilor, cluburilor sportive din mun. Chișinău și din localitățile Republicii Moldova
 
📌Programul evenimentului:
🗓25 mai 2024, ora 10:00 – jocurile preliminare a echipelor băieți și fete
🗓26 mai 2024, ora 10:00 – jocurile preliminare, jocurile semifinale și finale
 
‼️Campionatul este organizat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău, în colaborare cu Federația de Volei din Republica Moldova.
 
💰Pentru cheltuieli ce țin de organizarea și desfășurarea competițiilor din bugetul Primăriei municipiului Chișinău au fost alocați 25019,40lei.
 
🏆Legal Half – Marathon Chișinău
 
🗓Data: 26 mai 2024
📌Locație: Piața Marii Adunări Naționale
👥️Participanți: Alergători de toate vârstele și nivelurile de pregătire
 
‼️Competiția include următoarele probe: cros (10 km), semimaraton, semimaraton-ștafetă și Cursa Populară (2,5 km), destinată celor care doresc să facă primii pași în lumea alergării. O cursă specială pe distanțe de 500 m și 1000 m va fi organizată pentru copii până la 14 ani.
 
💬Legal Half-Marathon Chișinău este o competiție de alergare organizată de AO „Uniunea Juriștilor din Moldova”, în colaborare cu Primăria Municipiului Chișinău.
 
💰Pentru cheltuieli ce țin de organizarea și desfășurarea competițiilor din bugetul Primăriei municipiului Chișinău au fost alocați 299 900 lei.