WEEKEND SPORTIV

Continuăm organizarea activităților sportive. Astfel, în perioada 05 -06 noiembrie 2022, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău vă propune să petrecem timpul liber într-un mod interactiv. De la mic la mare vor avea ocazia să asiste la momentele sportive și anume:

Cupa deschisă a municipiului Chișinău la înot între elevi (a.n. 2009 – 2012) și juniori(a.n. 2008 – și mai mari). Competițiile se vor desfășura în bazinul de înot al Școlii sportive pentru copii și juniori nr.11, str. Alecu Russo,57.

La competiții vor participa sportivi (băieți și fete) ai școlilor sportive, IP Liceul Teoretic cu Profil Sportiv nr.2, asociațiilor și cluburilor sportive  din municipiu Chișinău care practică proba înot. Se preconizează participarea a unui număr de 250 sportivi.

Concursul se va desfășură la individual, fără probe preliminare, în conformitate cu Regulamentul Federației Internaționale la înot (FINA).

Concursul sportiv la volei și mini – fotbal consacrat Hramului or. Vadul lui Vodă. Concursul se va desfășura în incinta Școlii sportive pentru copii și juniori nr.12 pe adresa or. Vadul lui Vodă, str. Nistreană 29.

La concurs vor participa tineri cu vârsta: volei a.n 2006 – 2007; mini – fotbal – a.n 2008 – 2009. Se preconizează participarea la competiții a circa 100 sportivi. Componența echipei: 8 jucători și unu antrenor.

Învingătorii și premianții se menționează cu premii bănești (lei), medalii și diplome de gradul respectiv oferite de către DGETS.