Weekend Sportiv

Continuăm organizarea activităților sportive. Astfel, în perioada 16 -20 noiembrie 2022, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău vă propune să petrecem timpul liber într-un mod interactiv. De la mic la mare vor avea ocazia să asiste la momentele sportive și anume:
 
Campionatul municipiului Chișinău la volei printre echipele masculine, competițiile sunt organizate și desfășurate de către DGETS în comun cu Federația de Volei a Republicii Moldova, se preconizează participarea a unui număr de 160 sportivi. Premierea învingătorilor și premianților va avea loc în sala UTM. 
 
În ziua de 19 noiembrie 2022, ora 10:30 pe stadionul Tineretului al Universității Tehnice din Republica Moldova va fi organizată Cupa deschisă a municipiului Chișinău la rugby – 5 printre elevi (a. n. 2008-2009, 2010-2011, 2012-2013), juniori (a. n. 2006 – 2007) și seniori, consacrată Zilei Naționale a Tineretului. La competiții participă elevii școlilor sportive, asociațiilor și cluburilor sportive din municipiul Chișinău și invitați din alte localități ale Republicii Moldova, se preconizează participarea a unui număr de 200 sportivi.
 
În perioada 17 – 20 noiembrie 2022, în sala specializată de jocuri a Școlii sportive „Speranța” se va desfășura Turneul deschis la baschet juniori (a. n. 2009 și mai tineri) consacrat memoriei Antrenorului Emerit al Republicii Moldova Valerian Stepanean, concursul este desfășurat de către Școala sportivă „Speranța” coordonat cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău și Federația de profil.
 
Învingătorii și premianții se menționează cu premii bănești (lei), medalii și diplome de gradul respectiv oferite de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău .