Weekend Sportiv

ℹ️Continuăm organizarea activităților sportive. Astfel, în perioada 09 -11 decembrie 2022, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău vă propune să petrecem timpul liber într-un mod interactiv.
 
📌De la mic la mare vor avea ocazia să asiste la momentele sportive și anume:
 
🏆Cupa deschisă a municipiului Chișinău la Tir (arme aer comprimat) consacrată Antrenorului Emerit al Republicii Moldova „B. Diacenco” (Poligonul de Tir al Clubului Sportiv Central al Armatei Naționale), strada Ion Nistor 16, se preconizează participarea a unui număr de 60 sportivi.
 
Învingătorii și premianții Cupei deschise a municipiului Chișinău la tir, vor fi menționați cu premii bănești (lei), medalii și diplome de gradul respectiv oferite de către DGETS.
 
🏆Cupa Primarului General al municipiului Chișinău la rugby-7 (proba olimpică), care se va desfășura în ziua de 11 decembrie 2022, Stadionul „Arena Joma” FMF, str. Ghidighici, 1 municipiul Chișinău. Competițiile se vor desfășura în baza „Programului de cofinanțare a proiectelor pentru sport și altor activități sportive de nivel local și internațional care prevăd promovarea modului sănătos de viață, selecția și pregătirea sportivilor de performanță, antrenarea populației municipiului Chișinău în practicarea sportului”. Se preconizează participarea a unui număr de 300 sportivi.