Weekend sportiv în capitală

Chișinăul găzduiește multiple evenimente sportive 26 -27 iunie 2021


?În acest weekend, continuăm organizarea manifestărilor sportive. Astfel, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău încurajează și promovează  sportul în societate prin educarea tinerei generaţii în spiritul unui mod sănătos de viaţă și practicarea sportului.

Data Ora Locul desfășurării Denumirea manifestării Descrierea programului Organizatori , responsabil de eveniment
26 iunie 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10:00 Runda I

10:30 Runda II

11:00 Runda III

11:30 Runda IV

12:00 Runda V

12:30 Runda VI

13:00 Runda VII

13:30 Runda VIII

 

Parcul „Alunelul”, sectorul Buiucani. Campionatul  deschis  al municipiului Chişinău  la  joc de dame (blitz)

 

 

Competiții sportive.  Competiţiile se desfăşoară la  categoriile de vârstă seniori și juniori a. n. 2004 și mai tineri. Sunt invitați sportivi din mun. Chișinău cu categoria de pregătire conform cerințelor Federației de joc de dame. Se preconizează participarea a unui număr de 20  sportivi.

 

Competiţiile sunt organizate de către DGETS în comun cu Federaţia Joc de dame din Republica Moldova și coordonate cu Ministerul Educației Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Conducerea nemijlocită a competiţiilor revine Colegiului de arbitri desemnat de Federația Joc de dame din Republica  Moldova.
26 iunie 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

09.30 – meciurile semifinale;

11.00 – meciul final.

Stadionul de fotbal din localitatea Stăuceni. Campionatul municipiului Chișinău la fotbal Vor avea loc meciurile semifinale și finale din cadrul Campionatului municipiului Chișinău la fotbal. În baza acestor meciuri vor fi determinate echipele învingătoare la următoarele categorii de vârstă: 2007, 2008, 2009, 2010. La competiții se vor respecta strict cerințele Comisiilor Naționale și Municipale Extraordinare de Sănătate Publică.

 

Campionatul este organizat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport în comun cu Federaţia Moldovenească de Fotbal din Republica Moldova, coordonat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.
26 iunie 2021 09.00 – 19.00 Terenul de sport al Școlii sportive specializate de handbal nr.2, strada Melestiu, 21. Campionatul municipiului Chișinău la kickboxing printre copii La competiții sunt invitați circa 120 de sportivi din mun.Chișinău care au pregătire sportivă la kickboxing (fete, băieți) – 2010-2011, a.n.2012-2013 și sunt membri ai cluburilor ce colaborează cu Federaţia Naţională Oriental Kickboxing din Republica Moldova şi organizaţia Internaţională WAKO. Sportivii prezintă un document ce confirmă identitatea, polița de asigurare, cererea personală semnată de medic cu aplicarea ștampilei umede. La competiții se vor respecta strict cerințele Comisiilor Naționale și Municipale Extraordinare de Sănătate Publică. Campionatul municipiului Chișinău la kickboxing printre copii este organizat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport mun.Chișinău în comun cu Federaţia Naţională Oriental Kickboxing din Republica Moldova și

coordonat cu Ministerul Educației Culturii și Cercetării din Republica Moldova.

27 iunie 2021 10:00 Runda I

10:30 Runda II

11:00 Runda III

11:30 Runda IV

12:00 Runda V

12:30 Runda VI

13:00 Runda VII

13:30 Runda VIII

 

Parcul „Alunelul”, sectorul Buiucani. Turneul „Vara sportivă” la  șah  printre  juniori

 

Competiții sportive.

Competiţiile se desfășoară conform Regulamentului Federației Internaționale de șah.

Învingătorii și premianţii concursului  se premiază cu premii băneşti şi diplome.

Sunt invitați sportivi din mun. Chișinău cu categoria de pregătire conform cerințelor Federației de ramură.

Se preconizează participarea a unui număr de 20  sportivi.

 

 

Competiţiile sunt organizate de către DGETS în comun cu Federaţia  de șah din Republica Moldova. Conducerea nemijlocită a competiţiilor revine Colegiului de arbitri desemnat de Federația de Șah din Republica  Moldova.

 

?Activitățile care vor avea loc în următoarele zile au drept scop valorificarea potențialului sportiv promovarea valențelor cultural-educative ale sportului, a spiritului de tolerant și fair-play, valorificarea aptitudinilor individului într-un sistem organizat de selecție, pregătire și competiție, având ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri și obținerea victoriei.