Weekend sportiv în municipiul Chișinău

ℹ️În acest weekend, 02-03 iulie 2022, continuăm organizarea activităților sportive. Astfel, sâmbătă și duminică, între orele 11:00-14:30, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău vă propune să petrecem timpul liber într-un mod interactiv. De la mic la mare vor avea ocazia să asiste la momentele sportive și anume: Cupa Open al municipiului Chișinău la Pentatlon Modern.
 
🗓Sâmbătă:
⏰️11.00 – sosirea participanților – comisia de validare, antrenament oficial, sfatul Colegiului de arbitri,
⏰️12.00 – începutul competițiilor (biatle);
⏰️14.30 – decorarea.
 
🗓Duminică:
⏰️11.00 – sosirea participanților – comisia de validare, antrenament oficial, sfatul Colegiului de arbitri,
⏰️12.00 – începutul competițiilor (triatle);
⏰️14.30 – decorarea.
 
🚩Competițiile se vor desfășura la Școală Sportivă specializată de taekwondo WTF nr. 6, str. Ion Pelivan, 30, municipiul Chișinău.
 
📢Acțiunile sunt organizate de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău în comun cu Federația de Pentatlon din Republica Moldova. Conducerea nemijlocită a competițiilor revine Colegiului de arbitri desemnat de Federația de Pentatlon din Republica Moldova.
 
💬Menționăm că activitățile vin să ne ajute să promovăm sportul în societate prin educarea tinerei generații în spiritul unui mod sănătos de viață și practicarea sportului.
 
🏆Totodată sportul este o componentă a educației permanente care ajută în diferite moduri la educarea și formarea copiilor, tinerilor și adulților, având o contribuție esențială la dezvoltarea personală și profesională a acestora.