Weekend Sportiv în municipiul Chișinău

Continuăm organizarea activităților sportive. Astfel, în perioada 21 – 23 octombrie 2022, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău vă propune să petrecem timpul liber într-un mod interactiv. De la mic la mare vor avea ocazia să asiste la momentele sportive și anume:

Campionatul – Open al municipiului Chișinău la atletism consacrat Hramului Chișinăului, juniori II (a.n. 2005-2006) și juniori III (a.n. 2007-2008), Competițiile se vor desfășura pe stadionul „Dinamo” cu participarea a unui număr de 250 sportivi.

Cupa deschisă a municipiului Chișinău la badminton, Competițiile se vor desfășura în sala de sport a Complexului Sportiv Universitar a USMF „N.Testimițanu”, cu participarea a unui număr de 144 sportivi.

Campionatul municipiului Chișinău la kickboxing, Competițiile se vor desfășura în municipiul Chișinău, str. Andrei Doga, 22, în sala de sport a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, cu participarea a unui număr de 300 sportivi.

Competițiile au ca scop:

  • Verificarea nivelului de pregătire a sportivilor din municipiu Chișinău;
  • Remarcarea celor mai puternici sportivi;
  • Completarea selecționatei municipiului Chișinău pentru participarea la concursuri naționale și internaționale.

Menționăm că activitățile vin să ne ajute să promovăm sportul în societate prin educarea tinerei generații în spiritul unui mod sănătos de viață și practicarea sportului.

Totodată sportul este o componentă a educației permanente care ajută în diferite moduri la educarea și formarea copiilor, tinerilor și adulților, având o contribuție esențială la dezvoltarea personală și profesională a acestora.