Workshop „Descoperă Antreprenorul/oarea din tine!”

GEN Moldova, în parteneriat cu Direcția Generală Educație Tineret și Sport, municipiul Chișinău organizează workshop-ul „Descoperă Antreprenorul/oarea din tine!”. Evenimentul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-19 ani.

Obiectivul general al workshop-ului îl reprezintă dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale tinerilor, precum și promovarea culturii de business în rândul acestora, în vederea dezvoltării spiritului întreprinzător, a creșterii competitivității și a generării unui număr crescut de afaceri inițiate de către tineri.

Traineri vor fi președintele GEN Moldova, Olesea Fortuna, Rebecca Palmer, fondatoare Entrelaunch, Canada și Silvia Solonari antreprenoare din Republica Moldova care dezvoltă afacere în Statele Unite ale Americii.

„Antreprenoriatul în rândul tinerilor și dezvoltarea competențelor acestora ocupă primele locuri în agenda globală, ca principala soluție pentru combaterea nivelului scăzut pe care aceștia îl ocupă pe piața muncii și a excluderii sociale. GEN Moldova își propune să ajute tinerii să își atingă potențialul creativ, economic și de adaptare la noua piață a muncii, prin intermediul educației antreprenoriale”, spune Olesea Fortuna.

Workshopul se va desfășura pe 18 noiembrie, ora 16.00,  în format online, în limbile engleză și română.

Doritorii de a participa se pot conecta joi, accesând linkul: https://us02web.zoom.us/j/82384820205?pwd=VlVWckhxVjhVNXdZclJjTm91dmk2QT09 

Meeting ID: 823 8482 0205 
Passcode: 627131