Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală

Astăzi, 1 februarie este marcată „Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală”. Cu acest prilej, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău transmite cele mai calde felicitări și urări de bine tuturor celor care contribuie la dezvoltarea comunității noastre prin implicarea activă în administrația publică locală.

În această zi specială, recunoaștem și apreciem munca depusă de fiecare lucrător din administrația publică locală, a căror implicare și dedicație sunt esențiale pentru funcționarea eficientă a comunității noastre.

Împreună, formăm o echipă puternică și unită, cu un scop comun de a face din municipiul Chișinău un loc mai bun pentru toți cetățenii săi. Fie ca această ocazie să fie un prilej de reflecție și recunoaștere a importanței fiecărui efort depus în favoarea dezvoltării locale.

Prin implicarea în proiecte educaționale, susținerea tineretului și promovarea activităților sportive, contribuiți la modelarea unui viitor mai luminos pentru toți. Vă felicităm pentru profesionalismul și devotamentul de care dați dovadă în gestionarea responsabilităților specifice.

Sperăm ca spiritul autonomiei locale să inspire colaborare și inițiative fructuoase în comunitatea noastră. Împreună, construim un mediu mai prosper și echitabil pentru toți locuitorii municipiului Chișinău.