Ziua Europei în Chișinău: Peste 1000 de copii vor încânta publicul cu talentul lor

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă invită cu drag să vă alăturați întregii comunități pentru a sărbători Ziua Europei, mâine, 9 mai 2024, în incinta Orășelului European din Piața Marii Adunări Naționale.

Astfel, începând cu orele 12:30, peste 1000 de copii extraordinar pregătiți sunt gata să încânte publicul cu talentul și entuziasmul lor. Colectivele de copii din diverse instituții de învățământ extrașcolar, printre care se numără: CCC „Ghiocel”, CAE „Curcubeul”, CCC „Floarea Soarelui”, CEE „Lăstărel” și CCC „Luceafărul” vor evolua cu programe culturale și artistice.

De asemenea, Piața Marii Adunări Naționale va găzdui un concert de muzică aleasă a Fanfarei „TENORE”, sub îndrumarea talentatului conducător Ion Cojocaru.

Totodată, la corturile amenajate ale Primăriei municipiului Chișinău veți găsi o varietate de activități potrivite pentru toate vârstele. Veți avea ocazia să participați la sesiuni interactive de discuții, să descoperiți proiecte inovatoare, să vă testați abilitățile la șah alături de campioni juniori și seniori, să vă încercați norocul într-un quiz despre Chișinău, cu premii atractive, și să vă bucurați de un spațiu special dedicat distracției copiilor.

Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături în această zi specială, pentru a sărbători împreună Ziua Europei și pentru a promova valorile și diversitatea culturală care ne definesc comunitatea.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de aceste momente de învățare, distracție și celebrare alături de familie și prieteni!