Ziua internațională a Femeii

🌻Stimate Doamne și Domnișoare,
 
🌷Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, ne dorim să vă adresăm cele mai călduroase și sincere felicitări din partea Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău.
 
🌼Femeia, în esența sa, este purtătoarea vieții și susținătoarea acesteia. Ea este coloana vertebrală a familiei, a comunității și a societății în întregul său. Prin grija și dragostea ei, femeia creează un mediu sigur și cald pentru cei care o înconjoară. Ea este cea care oferă sprijin emoțional, încurajare și înțelegere în momentele dificile.
 
💐Femeia este adesea motorul unei comunități, fiind implicată în activități sociale, educaționale sau caritabile. Ea este o forță motrice în educație, transmițând valori și cunoștințe discipolilor săi și modelând viitorul prin exemplele sale de integritate și compasiune. Vă apreciem profund contribuția inestimabilă pe care o aduceți în toate domeniile vieții sociale și profesionale.
 
🌹Sărbătoriți fiecare realizare și fiecare moment de bucurie, căci sunteți modele de putere și grație pentru toți cei din jurul vostru. În această zi de sărbătoare, venim cu recunoștință și admirăm dedicarea și perseverența de care dați dovadă în toate aspectele vieții.
 
Vă dorim tuturor sănătate, fericire și realizări pe măsură în drumul extraordinar pe care îl parcurgeți!
 
Cu aleasă prețuire,
Andrei Pavaloi, șef adjunct al DGETS