Ziua internațională a Femeii

🌻Dragele noastre Doamne și Domnișoare, mult stimate colege!

🌷Cu prilejul acestei frumoase sărbători – Ziua internațională a Femeii – Vă felicităm din tot sufletul și Vă mulțumim pentru frumusețea și gingășia Dumneavoastră cu care ne înconjurați, pentru bunăvoința și sensibilitatea de care dați dovadă în fiecare zi, pentru atmosfera caldă și prietenească ce o creați la locul de muncă, pentru inteligența și profesionalismul investit în munca făcută pentru prosperarea țării.

🌼Stimate colege, primăvara este anotimpul când Dumneavoastră, femeile, primiți dovada respectului și a aprecierii necondiționate de la cei dragi, de la colegi, iar în cazul Dumneavoastră, al femeilor ce activează în învățământ, și dovada sinceră a recunoștinței din partea discipolilor în care Vă zidiți, zi de zi, sufletele și cunoștințele, încercând și, de cele mai multe ori, reușind să-i faceți mai buni și mai puternici în confruntarea cu provocările lumii moderne. 

💐Să Vă deschideți, deci, inimile și, de 8 Martie, să primiți cu multă încredere neprețuitele semne de dragoste și de recunoștință, regăsindu-Vă fără rezerve în acest anotimp plin de lumină și de speranțe, redescoperindu-Vă, an de an, statutul de rudenie cu Natura renăscută, mereu alta în manifestările sale exterioare și mereu aceeași în sensurile sale esențiale, profund filozofice.

Fiind ființele de neînlocuit pentru familiile și apropiații Dumneavoastră, în pofida tuturor greutăților, nu încetați să le dăruiți toată dragostea și pacea din suflet. Iar la serviciu, niciodată nu ezitați să vă împărtășiți căldura inimii, cuvântul potrivit, inspirând colegii la muncă și să realizați cât mai mult.

🌹În această minunată zi de sărbătoare, ca în fiecare zi, Vă dorim din toată inima multă dragoste din partea celor dragi, sănătate, bucurii și prosperitate. Fie ca spiritul de sărbătoare și grația acestei zile să Vă inspire întregul an!

Cu aparte respect și înaltă prețuire,

Andrei PAVALOI,

șef adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău