Ziua Internațională a Tineretului

De Ziua Internațională a Tineretului, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău are deosebita onoare de-a transmite un mesaj de felicitare confirmând gratitudinea și respectul pentru starea de spirit pe care o aveți, pentru elanul tineresc, inițiativele și acțiunile voastre în beneficiul societății.
 
Tinerii sunt viitorul, dar și prezentul țării noastre, reprezentând o valoroasă resursă pentru dezvoltarea și generarea schimbărilor sociale, creșterii economiei și a domeniului inovațiilor tehnologice. Prin urmare, municipiul Chișinău se bucură de mulți tineri de valoare, fapt demonstrat de performanțe obținute în cadrul concursurilor municipale, naționale și internaționale la diferite discipline școlare, la competițiile sportive și în cadrul concursurilor muzicale. Ne convingem de acest lucru și atunci când tinerii noștri cercetători ne duc faima peste hotarele țării.
 
Promovarea și valorificarea tinerilor talente în domeniul artei, culturii și sportului, asigurarea unei educații de calitate, oferirea de facilități și infrastructură modernă în instituțiile de învățământ, dar și agrement sunt alte câteva aspecte la care tinerii au nevoie să fie susținuți. Tinerețea este o forță a dorințelor, a setei de cunoaștere, a speranțelor şi noilor începuturi.
 
Dragi tineri, nu încetați să acumulați din toate. Acum e momentul în care vă proiectați viitorul şi eu vă doresc s-o faceți cu mult curaj și perseverență. Anii de studii sunt pilonul formării, care vor determina perspectivele Dumneavoastră pentru viitor, cei, care ve-ți modela imaginea municipiului/țării noastre în rândul statelor continentului european.
 
Cu acest prilej, vă transmitem sincere felicitări și urări de bine! Să aveți parte de multe realizări, bucurii și împliniri pentru activitățile realizate, șanse de afirmare și un viitor așa cum vi-l doriți! Bucuraţi-vă din plin de această perioadă, implicaţi-vă în activități interesante și savurați viața!
 
Cu profund respect,
Andrei PAVALOI,
Șef adjunct DGETS