Ziua Națională a Tineretului

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău transmite tuturor tinerilor cele mai călduroase felicitări și urări de bine cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, marcată în fiecare an în a doua duminică a lunii noiembrie.

Tinerii reprezintă motorul schimbării și sursa noastră de inspirație. Astăzi sărbătorim spiritul vostru inovator, entuziasmul și energia de a face lumea un loc mai bun. Sunteți viitorul nostru și avem încredere că veți contribui în mod semnificativ la dezvoltarea comunității noastre.

Încurajăm tinerii să-și exprime gândurile, ideile și visele, să-și descopere talentele și să-și urmeze pasiunile. Credem cu tărie că educația, implicarea civică și colaborarea sunt cheile succesului vostru. Suntem aici să vă susținem în această călătorie și să vă oferim resursele necesare pentru a vă atinge obiectivele.

Vă îndemnăm să fiți curajoși, să vă implicați în viața comunității și să fiți lideri în schimbarea pe care doriți să o vedeți în municipiu. Fiecare idee și acțiune a voastră contează și poate face diferența într-o societate mai echitabilă și mai incluzivă.

La mulți ani, dragi tineri! Să aveți parte de inspirație, succese și realizări remarcabile în drumul vostru către maturitate!