Ziua Profesională a Lucrătorilor din Învățământ

Stimați profesori, angajați ai sistemului educațional,
 
Cu ocazia Zilei Profesionale a Lucrătorilor din Învățământ, vă transmit cele mai sincere felicitări și urări de bine. Astăzi sărbătorim nu doar o profesie, ci și o adevărată misiune al cunoașterii și educației.
 
În fiecare zi, vă dedicați timpul și energia pentru a forma și ghida viitorul generațiilor tinere. Sunteți modele de înțelepciune, răbdare și pasiune pentru ceea ce faceți. Munca voastră nu este doar o profesie, ci o vocație, iar impactul pe care-l aveți asupra vieților elevilor este neprețuit.
 
Anii trecuți ne-a adus provocări fără precedent în domeniul educației, iar voi ați demonstrat reziliență și creativitate în fața acestora. Ați adaptat metodele de predare, ați susținut elevii în învățarea online, și în ciuda tuturor obstacolelor, ați continuat să oferiți educație de calitate.
 
Astăzi este momentul să vă onorăm și să vă apreciem contribuția semnificativă la dezvoltarea societății noastre. Vă mulțumim pentru devotamentul și profesionalismul de care dați dovadă zi de zi.
În calitate de șef al Direcției Generale Educație Tineret și Sport, mă simt mândru să lucrez alături de voi și să vă felicit cu această ocazie specială. Sper ca această zi să vă aducă multă bucurie, iar munca voastră să continue să inspire și să schimbe vieți.
 
Cu respect și recunoștință,
Andrei PAVALOI, Șeful Direcţiei Generale Educaţie, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chişinău