Ziua Sindicalistului

👷‍♂️👷‍♀️ Stimați sindicaliști,
 
Cu ocazia Zilei Sindicalistului, celebrată astăzi, 7 iunie, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine! 🎉
 
🙏 Recunoaștem cu profundă apreciere eforturile și devotamentul dumneavoastră în apărarea drepturilor și intereselor angajaților. Munca și dedicarea pe care o demonstrați zilnic contribuie semnificativ la consolidarea unui mediu de muncă echitabil și la promovarea valorilor democratice în societatea noastră.
 
🤝 De asemenea, suntem profund recunoscători pentru conlucrarea și parteneriatul fructuos cu Centrul Sindical Ramural Teritorial Chișinău din Domeniul Educației și Științei. Colaborarea noastră este esențială pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și pentru promovarea unui sistem educațional de calitate.
 
🎖️ În această zi specială, dorim să vă mulțumim pentru profesionalismul, perseverența și integritatea de care dați dovadă. Vă dorim multă sănătate, succes în toate inițiativele și realizările pe care le aveți în plan, precum și puterea de a continua să luptați pentru dreptatea și bunăstarea colectivă.
 
🎊 La mulți ani de Ziua Sindicalistului!
 
Cu respect și apreciere,
Andrei Pavaloi, Șef DGETS